FOTO- Aleksandru Radović, divu pop muzike svi poznaju: Ali znate li kako izgleda njena sestra- Ljepota je očito porodična crta

0
135

Aleksandra Radović zasigurno spada u jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, što se pop muzike tiče, a posebno je upečatljiv njen vokal, koji je veoma rijedak u svijetu muzike. Iza sebe ima nekoliko propalih veza i brakova, a njen privatni život itekako intrigira , kako medije, tako i širu javnost, mada sama Aleksandra i ne voli da priča o svome privatnom životu.

Aleksandra Radović je veoma aktivna i na društvenim mrežama, kao i većina ljudi sa estrade, pa je ovih dana na svojim profilima odlučila i da se pohvali, a i da pokaže svoju sestru i da joj javno čestita rođendan.

Ispod fotografije su odmah uslijedile lavine komentara i čestitki, a većina komentara se odnosio na ljepotu sestara.

Aleksandra Radović (Bogatić, 10. septembar 1974) srpska je kompozitorka, tekstopisac i jedna od najpopularnijih pop pjevačica u Srbiji. Njen treći studijski album ”Žar ptica” je bio najprodavaniji album u Srbiji i regionu tri mjeseca i proglašen je najboljim pop albumom na području bivše SFRJ 2010. godine. Pored ovog, njena prethodna dva albuma Aleksandra Radović i Dommino su ostvarili zapažen uspjeh u domenu pop muzike. Sa sva tri albuma su se izdvojili i mnogi hitovi.

Poznata je, osim po pjesmama i po svom humanitarnom radu. U trećoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde našla se u ulozi člana žirija umesto Marine Tucaković, koji je napustila nakon 12 epizode. 2017. godine je član žirija u muzičkom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato.

Na početku svoje karijere, u anonimnosti, ali i kasnije kao hobi, Aleksandra Radović je pjevala prateće vokale mnogim estradnim pjevačima među kojima su i Jelena Karleuša, Lepa Brena, Svetlana Ražnatović, Indira Radić, Mira Škorić, grupa Đogani i mnogi drugi.Smatra se i jednom od najboljih pratećih vokala u zemlji, a i šire.