FOTKA RUŠKE JAKIĆ NA PLAŽI USIJALA MREŽE: Neverovatno kako čuvena voditeljka izgleda u 9. deceniji…ŽENA JE PRAVA BOMBA – Pokazala svoje zmijsko telo (FOTO)

0

Sada 84-godišnja srpska voditeljica Ruška Jakić ne prestaje da plijeni pažnju svojim izgledom gdje god se pojavi, a njen buran ljubavni život opširno je popraćen medijima. Udavala se tri puta, a iz braka s Laletom Nadeždićem Ruška je dobila kćerku Annu koja nije bila prisutna u srpskom javnom životu.

U svom devetom desetljeću četvrti put planira stati na stijenu ludila, a ovaj put zaklet će se na vječnu ljubav tajanstvenom gospodinu Groveu, kako je otkrila novinarima. Ruška je rođena u Beogradu 1938. godine u obitelji jugoslavenskog diplomata Sretena i beogradske ljepotice Evgenije Jakić, rođene Barveris. Sjedeći u letećoj stolici ispod suncobrana, Ruška svojim pratiteljima pokazuje kako uživa u čarima letenja. Voditeljica je u znaku rock and rolla, a karirane hlačice, majica s printom, žuta jakna i čizme na pumpice nisu baš svakome po ukusu kada je u pitanju look za plažu.

 

Među brojnim komentarima ispod slie najviše se ističe jedan: Ruška, ovaj svet bi bio jako dosadan bez vas”. Posle toga Ruška je podelila još jednu sliku sa plaže a opis je bio: “Bez stare koke nema dobre supe” postao je viralan. Pratioci su je obasuli komplimentima na račun izgleda i fenomenalne linije u 84. godini.