FILIP CAR NE SMIJE NI DA PRIVIRI U SVOJU RODNU HRVATSKU-Sustigla ga njegova mračna prošlost- Krije se u Srbiji- MAJA NEMA POJMA O TOME (FOTO)

0

Filip Car kako prenose neki mediji u Srbiji ne smije da se vrati u Hrvatsku jer duguje 60 hiljada eura, te kako se priča, ovaj momak iz Crkvenice je upravo zbog toga i pobjegao u rijaliti,  a izvor blizak Caru je rekao i ovo: ” Filip mi se jadao da ne smije u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 eura! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije htio da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u “Zadrugu”

Izvor kaže da mu je Car rekao da Maja ne zna ništa o tome jer ne želi da je opterećuje sa svojim problemima . Otkrio mu je da je Maja emotivno bila veoma loše nakon abortusa. Ipak, saznaje se da pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne smije u Hrvatsku, jer ga čekaju i suđenja čim kroči u Hrvatsku:

”Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji… Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo riješiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rješavao, a ove ću brže, nadam se ”– rekao je Car i objasnio o čemu je riječ: ‘‘Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih djela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.”