Fanovi u tugi i uputili podršku: Poznati turski glumac prolazi kroz velike probleme u porodici

0
24

Poznati glumac koji se zove Ozdžan Deniz je prava zvijezda što se tiče turskih serija. Naši ljudi ga mnogo vole i poznaju radi uloge koju je on imao u seriji “Crna ruža”, a ako je nikada niste gledali, onda ste barem morali čuti za tu seriju. Sada ovog poznatog glumca možete da pogledate u “Istanbulskoj nevjesti” na televizoru.

Ozdžan ovaj put glumi lika Faruka Borana, a koji je inače poznat kao bogat i harizmatičan biznismen koji želi da osvoji srce glavne junakinje već na njihovom prvom susretu. Ona nije niti slutila da je tog čovjeka iza kojeg se krije osoba sa širokim pogledaima. U starim turskim običajima je riječ mame glavna, te je lijepa Sureja priznala da se uda za Faruka iz metropole i radi tga se seli u pokrajine Anadolije. Ipak, tek tada dolazi vrijeme za velike probleme.

Omer je glavna osoba koja želi uništiti njihovo vjenčanje, a Faruk u tome trenutku pobijesni i želi saznati odakle njemu ta snaga i želja da uradi nešto tako, optužujući njegovu vjerenicu da je imala nešto sa njim. Tada on počinje da napada sve redo oko sebe i brat Osman ga pokušava smiriti, ali sve je bilo bezuspješno. U cijelu tu raspravu je ušla i njegova majka, a sve poslije toga možete da saznate u sljedećim epizodama.

Ozdžan kroz cijelo to vrijeme proživljava tragediju, a u skorije vrijeme je postao otac koji sada ima malog sina. Pored tih lijepih stvari, on proživljava i tešku stvar jer se njegov otac bori za svoj život protiv bolesti. Ovaj glumac je inače najplaćeniji u svojoj zemlji, ali on ne priča mnogo toga što se tiče toga.