FANOVI KAO NIKADA U ŠOKU- Bulat objavio potresnu fotku sa suprugom Marijom, a njegova poruka govori kolika joj je PODRŠKA- RUKE SVE U ZAVOJIMA, VIDNO JE SMRŠALA (FOTO)

0

Popularni pjevač Marko Bulat je već u nekoliko navrata pričao kako njegova ljubav, njegova supruga prolazi kroz pravi pakao, a sada je i objavio na društvenim mrežama nekoliko njenih fotografija iz bolnice.

Ove fotografije su šokirale mnoge njegove pratioce, jer niko nije mogao ni da pretpostavi koliko je Bulatova supruga Marija vidno smršala , a popularni pjevač je uz fotografiju napisao i ovo: ” Moj borac”

Isto tako je popularni pjevač u jednoj od svojih izjava na ovu temu poručio i ove stvari: ” Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspjelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmijehom na licu jer vidiš čovjeka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca , ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmijeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi kćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vijređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj….ti”