Evropa će da bude PUSTOŠ u 2020! Desiće se katastrofa velikih razmjera i ATENTAT NA OVOG PREDSJEDNIKA! ZAŠTO BAŠ ON? – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Evropa će da bude PUSTOŠ u 2020! Desiće se katastrofa velikih razmjera i ATENTAT NA OVOG PREDSJEDNIKA! ZAŠTO BAŠ ON?

Proročanstva babe Vange, stara bugarske proročice iz dana u dan su sve tačnije i preciznija, i čak i oni koji su bili skeptični u vezi njenih predviđanja, sada su ipak konačno priznali da su pomalo počeli vjerovati u njena predviđanja.  Vanga je pogodila čitavu 2020 godinu, odnosno da će velika  bolest baciti na koljena čitav svijet, i pogodila je. Desio nam se svima omraženi korona virus, tako da njene priče nisu baš bezazlene.

Potrebno je da se čovjek malo zamisli, i da malo počne da se informiše o njenim ostalim predviđanjima za naredni period. Ona je isto tako za ovu godinu najavila da će se izvršiti atentat na Vladimira Putina, i to će da uradi neko ko je njemu jako blizak iz njegove pratnje. To će vjerovatno biti čovjek kojem možda čak i najviše vjeruje. Atentat će na kraju biti neuspješan,  i na kraju će se sve dobro završiti po ruskog predsjednika. Međutim sa druge strane, za američkog predsjednika Trumpa je rekla da će imati velikih problema sa zdravljem u ovoj godini, zbog čega bi vjerovatno mogao ostati i bez sluha.

Da li Vanga laže? Svi smo vrlo dobro svjesni šta se dešava u Americi u posljednjih 15-tak dana, čak se neke države i žele otcijepiti, što nam govori da im se nikako ne piše dobro. Prema njenim proročanstvima ona je predvidjela i cunami 2011. godine, koji je pogodio Aziju, a javnost je upozorila i na napad na američke blizance u New Yorku. Umrla je u svojoj 85. godini života, a za Europu ova godina, kako ona kaže, neće neće biti nimalo dobra.

Oglasi – Advertisement