Evo šta se po Kupinovu priča o Mikiju Đuričiću: Evo šta stvarno radi po cijeli dan i kako živi- Svi kažu da mu nije lako i da se kaje kao nikada za sve što je napravio (FOTO)

0
1450

Rijaliti takmičar Miki Đuričić se nakon incidenta u drugoj sezoni Zadruge baš previše i ne oglašava i dane provodi u svojoj kući u kupinovu, gdje je u kućnome pritvoru, a njegove komšije kažu da ga viđaju samo ako im stigne doći u posjetu u oma dva sata dnevno što smije da izađe iz kuće, te da ga vide kada ide do prodavnice, ali dodaju da je Miki zaista dobar čovjek, koji se veoma kaje zbog onoga što je učinio u rijalitiju.

Podsjetimo, Đuričić je nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, zbog čega mu je izrečena uslovna kazna nošenja nanogice. Od tada, sve svoje vreme Miki provodi u porodičnom domu. Povodom toga njegove komšije kažu da je Miki stalno u kući, da ga ne viđaju mnogo ni po dvorištu, osim u periodu od 14 do 16 časova, kada smije da izađe u kuću, da malo ode u goste komšijama i da ode u nabavku u prodavnicu, a jedan od njegovih bliskih komšija kaže:

“Kaje se, kaže da nije trebalo tako da reaguje, ali šta sad. On je dobar komšija, nikad nisam imao problema sa njim. Odrasli smo zajedno”, a još je i dodao da ne zna ništa o informacijama da je Suzana Perović sa Mikijem u Kupinovu jer nju do sada nije vidio niti jednom. Dodali su i da je Miki uvijek u selu bio poznat kao zavodnik, ali da ga sada baš i ne viđaju u ženskom društvu te da znaju da je krenuo u posao u proizvodnju hrane od mangulica, jer je to zdravija hrana koja u sebi ne sadrži kolesterol, te da ima namjeru i da se bavi proizvodnom rakije, te će da radi mnogo na zasadima šljiva.