EVO NA KOJI NAČIN DA ZARADITE 32.000 DINARA SEDMIČNO- Nikada lakši posao, a potrebne su vam SAMO OVE STVARI (FOTO)

0

Ekonomska situacija u cijelome svijetu je sa svakim novim danom sve lošija, te svakome dobro dođe svaki dodatni dinar koji se može zaraditi. Mnogi stručnjaci ističu kako je decembar mjesec idealan za neku dodatnu zaradu, a prema nekim istraživanjima ovi su poslovi idealni za ovaj period u godini.

Prvo tu je snimanje pisama za Djeda Marza. Ma koliko vam sve ovo čudno zvučalo, ovaj sezonski posaoje izvrstan izvor dodatne zarade, a za to vam je potrebna kamera i odijelo Djeda Maraza. Muškarac koji već nekoliko godina radi ovaj posao kaže da cijena jedne poruke nekog mališana kojeg će Djed Marz usrečiti je oko 800 dinara, da su dvije poruke 1.500 dinara, a tri se mogu dobiti za 2.000 dinara

Posao se radi na način da mu roditelji pošalju ime djeteta, te da mu otkriju koja je djetetova najveća želja i šta dijete želi da dobije od Djeda Mraza. On sve to lijepo snimi i upakuje, a onda roditeljima sve pošalje na Viber. Kaže da sedmično zna da snimi oko 40 takvih poruka, te da je posao veoma zanimljiv i lijep i da se može dobro zaraditi. Na ovaj način se sedmično može zaraditi preko 30 hiljada dinara.

Ostatak pročitajte OVDJE