EVO KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ!? TETKA UBIJENE PJEVAČICE ŠOKIRALA ISKAZOM: 7 dana prije ubistva Jelena mi je rekla…

0

Ljubica Marković (54), tetka je ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), a izjavila je na suđenju Zoranu Marjanoviću (41) kako je njena pokojna sestra Zorica sumnjala da zapravo iza zločina stoje Zoranov otac Vladimir i kuma Vera Vukomanović!
Kako je ona ispričala, prvo su sumnjali da je Jelenu ubila mafija, međutim je kasnije Zorica sve više vjerovala da su njenu ćerku ubili Marjanovići.

Ispričala je i to da je sedam dana prije ubistva videla Jelenu te i da se ona žalila na odnose u kući.
Rekla mi je: „Tetka, ja ne mogu više! Mnogo mi je teško zbog mame, kao i zbog stvari u kući.”
Jelena o Zoranu mužu, zaista nikada nije pričala loše! Niti da ju je tukao ili maltretirao, ali se zato uvijek žalila na Vladu i Veru.
Rekla je da ne može više da izdrži, da joj je jako teško, te da se Vera i Vlada pitaju za sve u kući i u sve se miješaju.


Kada sam bila u Borči, retko sam viđala Jelenu, uvek je neko zvao i tražio je… pa ili je to bio Vladimir ili Zoran. Nismo mogle rahat ni da sjednemo da popijemo kafu…
Mogle smo da se vidimo jedva pola sata, zaista bila je preopterećena – navela Ljubica, a zatim je iznela i šokantne detalje na pitanje tužioca da li su posijle zločina ona i Zorica razgovarale ko bi mogao da bude ubica?

Za nastavak kliknite OVDJE