EVO KO JE U STVARI JE SUPRUGA ANE BRNABIĆ S KOJOM IMA I SINA: Svi opčinjeni njenom lepotom, UGLEDNA DAMA IZ SENKE! (FOTO)

0

Kada se Ana Brnabić prvi put pojavila na političkoj sceni, građanin Srbije koji je uglavnom tradicionalno odgojen bio je šokiran činjenicom da se javno deklarirala kao pripadnica LGBTQ zajednice i da je imala vezu sa ženom. Brnabićka, prva premijerka Srbije, ne govori često o svojoj partnerici Milici s kojom već tri godine ima sina.

 

Samo nekoliko tjedana prije poroda bila je u drugom stanju uz pomoć IVF-a. Milica je završila medicinsku školu u Beogradu s prosjekom uspjeha 10 na roku i radila je na Klinici za radiologiju i magnetnu rezonancu Kliničkog centra Srbije do rođenja sina kojem su dali ime Igor.

 

 

Milica i Ana zajedno su već 11 godina i od početka su svoju vezu najavljivale prijateljima i obitelji, a kada je Brnabićka postala premijerka rijetko su viđane zajedno u javnosti, što se posljednjih godina promijenilo.Milica sada ponekad sa Anom prisustvuje nekim važnim protokolarnim i društvenim događajima i svaki put sve zasjeni svojom pojavom i elegancijom.