EVO KO JE GOLA BOSTANDŽIJKA SA TVITERA: Nju njeni sugrađani dobro znaju, evo po čemu! (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

EVO KO JE GOLA BOSTANDŽIJKA SA TVITERA: Nju njeni sugrađani dobro znaju, evo po čemu! (VIDEO)

Svjesni smo toga da se na internetu mogu pronaći razne stvari, a zahvaljući njegovom rašću i popularnošću dolazimo do toga da se na njemu skoro svake sekunde iz cijelog svijeta postavljaju razni snimci, razne fotografije.
Na njemu može stvarno da se pronađe mnogo stvari koje prije svega mogu da budu toliko bizarne, smiješne i nevjerovatne.


Za većinu njih nikada ne bismo ni rekli da su se desile, da ih neko nije uspio da zabilježi i  da ih postavi na internet.

Naime, i u današnjem članku je slična situacija. Vjerujemo da ste svi vidjeli i čuli da je jedna gospođa prije nekoliko dana na Pančevačkom putu, izašla potpuno gola kako bi kupila bostan.

Ovaj internetski snimak koji je osvanuo na twitteru, u vrlo kratkom periodu je usijao društvene mreže i cijeli internet.

Međutim, ono što je smiješno u svemu tome jeste da prodavač nije ni ni trepuno kada je ugledao, a onda je samo jednom trenutku pitao da li mogu da se slikaju.

Ono što je donekle ohrabrujuće u svemu tome jeste da je prodavač kasnije na tom istom štandu uspio da proda sve lubenice jer su ljudi samo dolazili kod njega u nadi da će ona opet doći.

Naime, otkriveno je kasnije o kome se radi.

Ona je svojim sugrađanima jako poznata i od mnogo ranije jer je ona poznata po tome da se skida i po svojoj golišavosti te na taj način izaziva veliku pažnju i sama sebi diže popularnost

Da li ste vi vidjeli ovaj snimak? Šta biste vi uradili da ste se našli na tom mjestu u tom trenutku? Pišite nam

Oglasi – Advertisement