Evo kako je izgledala Marta Savić: FOTOGRAFIJE Miletove žene kruže internetom, a komentari pljušte sa svih strana – MA KO JE OVO? NIKO NE VERUJE…(FOTO)

0

Danas jako dobro svi znaju ko je Mile Kitić, da je to pevač koji je jako dugo vremena na estradnoj sceni, ali naravno da svi znamo i njegovu ženu Martu Savić koja se isto tako bavi pevanjem i koja je isto tako jako dugo na sceni, ali nekako, Mile je prepoznatljiv. Svi je nazivaju ženom od Mileta Kitića, nego što je nazivaju njenim pravim imenom.

Ono što moramo da kažemo jeste da postoji jedna stranica na društvenim mržama koja se bavi isključivo izgledom javnih ličnosti pre i sada. Više puta do sada je izgled Marte dovođen u pitanje, ali je sada isplivala kako smo u samom naslovu napisali slika koju do sada javnost nije imala priliku da vidi, došlo je do raznih komentara javnosti. U nastavku teksta možete da vidite kako je navodno Marta izgleda pre i posle zahvata. Njeni fanovi su u komentarima pisali “ko je ovo, ova žena koja se nalazi, pa ona ne liči na Martu, da li je to stvarno ona?”, ljudi su bili šokirani.