EVO KAKO IZGLEDA SIN VELJKA I BOGDANE RAŽNATOVIĆ: Anastasija nije mogla sakriti, pa sve OSTAVILA U ŠOKU(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

EVO KAKO IZGLEDA SIN VELJKA I BOGDANE RAŽNATOVIĆ: Anastasija nije mogla sakriti, pa sve OSTAVILA U ŠOKU(FOTO)

Juče je bio najsretniji dan u porodici Ražnatović, jer se rodio novi član, unuk Željko Ražnatović, koji je po rođenju dobio najvišu moguću ocenu, a to je 10. Anastasija, Ceca, kao i ostala porodica i prijatelji, niko nije mogao dočekati da vidi Bogdanu, i ono malo čudo koje je težilo 3.300 kilograma pri svom rođenju, a koje je dugo 53 centimetra.

Anastasija Ražnatović bila je prva koja je sama ušla da vidi bebu, odnosno svog malog bratića, i jednostavno pred novinarima nije mogla da se suzdraži i da ne kaže: “Željko je isti Veljko, pljunuti otac. Nisam nikada vidjela da jedna beba može toliko ličiti na oca, koliko Željko liči na Veljka” rekla je Anastasija Ražnatović, koja je bila na rubu suza. Mali Željko rođen je tačno u 10 sati, a zanimljivo je da je Ceca jedna od najmlađih baka, i da ima samo 47 godina i da se odmah ispred klinike našalila da je ne zovu baka, jer se baš ne osjeća tako. Naravno da se našalila, jer trenutno na svijetu nema sretnije osobe od nje, a to pokazuje i činjenica da je jučer ujutro sretno pjevala dok su novinari sve uredno snimali, a nju za to uopšte nije bilo briga.

Anastasija je došla sa svojim prijateljicama, i prvim rođacima, a u međuvremenu su stigli i Bogdanini roditelji, ali samo sat vremena kasnije, jer su još uvek u Titelu, i trebalo im je vremena da stignu do Beograda. Veljko je bio najsretniji, trubači su ga čekali ispred bolnice, a majica mu je odmah pocijepana.

Oglasi – Advertisement