EVO KAKO DA OČISTITE FLEKE IZMEĐU DUPLIH STAKALA RERNE! Trik oduševio žene širom svijeta, nismo imali pojma DA JE OVAKO JEDNOSTAVNO (VIDEO)

0

JEdna domaćica je ovog puta odlučila da otkrije jedan neobičan trik za čišćenje zaprljanog stakla na rerni koji sigurno niste znali do sad.

Ova žena iz Australije je otkrila da godinama nije mogla da ukloni sve nečistoće sa duplih staklenih vrata na rerni, pa joj je ovo predstavljalo najteži kućni zadatak.

Iako je pokušavala da uz pomoć sapunice i raznih sredstava izriba prljavšinu sa svih strana, pojedini dijelovi su bili teško dostupni, a prljavština se konstantno taložila.

Ali, njen suprug joj je pokazao da postoji genijalno rješenje koje olakšava čišćenje rerne i omogućava vam da pristupite cijeloj površini bez ikakvih problema, dovoljno je samo da uklonite staklo iz okvira.

Iako ste pomislili da za uklanjanje stakla zahtjeva posebno neko umjeće ili upotrebu alata, ovaj video snima prikazuje da je ova tehnika toliko jednostavna, a dovoljno je samo da skinete gornji dio okvira i nježno izvučete staklo.

Tada možete cijelo staklo lako da prebacite u sudoper ili kadu i da ga lijepo očistite.