Evo kako će izgledati Jelena Karleuša kada ostari, ali samo čekajte da vidite Cecu: OD SMEHA IMA DA PLAĆETE, PA NA SVE STRANE BORE…(FOTO)

0

U današnje vreme je normalno da se kroz razne filtere ljudi nasmeju i uređuju neke poznate zvezde. Imali smo priliku da vidimo i kako su neke zvezde izgledale kao deca kroz filtere, a danas je na red došao i kako će izgledati kada ostare. Sve sada zanima kako izgledaju Jelena i Ceca, dve višegodišnje neprijateljice, koje su se i po sudovima vukle radi nekih medijskih natpisa.

I dok smo videli kako Jelena izgleda, odlučili smo malo da vas nasmejemo, i da vam predstavimo kako će Ceca izgledati u budućnosti. Možete da pogledate sliku ispod i verujte da ćete se nasmejati i da nećete izdržati da ostanete ozbiljni. Da li vas je nasmijala slika? Bilo je dosta onih koji su rekli da je pevačica Ceca i dalje prelepa, jedinstvena, ali da su bore i previše naglašene. Bilo je i onih koji su rekli da je ovo izuzetno loš fotošop, a nas zanima šta vi mislite povodom ovoga. Da li se vama dopada ili ne? Recite nam i sami, a mi ćemo se potruditi da vam damo potreban odgovor na sve što vas zanima.