EVO kad se uvodi NOVI POLICIJSKI ČAS! Oglasio se epidemiolog Tidorović, OVO JE REKAO! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

EVO kad se uvodi NOVI POLICIJSKI ČAS! Oglasio se epidemiolog Tidorović, OVO JE REKAO!

Iako smo mislili da je korona virus na pragu da ode, grdno smo se pravili u to. To dokazuje povećanje broja zaraženih u posljednje vrijeme, a najgore su pogođene Bosna i Hercegovina i Srbija.

Čitavoj ovoj situaciji doprinosi i to da se građani ne pridržavaju mjera koje su propisane i time stvaraju pogodno tlo za razvoj virusa.
Zbog povećanja broja zaraženih oglasio se i dežurni epidemiolog Branislav Tidorović, koji je istakao da ponovo razmišljaju o zatezanju i uvođenju novnih retriktivnih mjera, jer se ne može računati na svijest građana.
Pored toga istakao je da COVID moramo posmatrati kao virus slično kao gripu, i da se sa svakom osobom koja se pojavi negdje ponaša isto sve dok se ne ustanovi da je negativna.

On je veliki akcenat stavio na starije osobe koje su i dalje najugroženija kategorija, te istakao ukoliko ih vidimo negdje da je potrebno da ih izbjegavamo kako ih ne bi zarazili, a ako do toga dođe smrtni ishod je neminovan.

Da li će ovo značiti da nam se približava novi policijski sat i da ćemo opet biti zatvoreni u kućama, ostaje nam da vidimo.

Pišite nam vaš prognoze u komentare

Oglasi – Advertisement