ESTRADA U SUZAMA, PJEVAČICA TEŠKO BOLESNA: Prognoze su loše, ima samo jednu poruku ZA KRAJ! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

ESTRADA U SUZAMA, PJEVAČICA TEŠKO BOLESNA: Prognoze su loše, ima samo jednu poruku ZA KRAJ!

Popularna pop diva Madonna otkrila je da je zbog iscrpljenosti i bolova bila primorana da otkaže nekoliko nastupa, iako prem riječima njenih fanova, ovo nikako ne liči na nju. Svi njeni nastupi i sve njene koncertne ture širom svijeta su uvijek bile jako energične i uvijek se smatralo kako popularna pop diva nikada neće posustati. Ali, kraljica plesa i muzike je sada rekla nekoliko stvari o problemima sa kojima se sama susrela, i to preko društvene mreže Instagram. “Izvinite za ovakav rapslet događaja, koji niko nije očekivao.

Imati koncert koji se ponavlja svako veče, meni predstavlja veliku satisfakciju, ali je bol koju osjećam postala prevelika” rekla je Madonna i dodala: “Jako mi je teško da priznam da sam samo od krvi i mesa, ali koliko god mi to poricali, u suštini je to istina. Moram da odmaram naredna 3 dana, kako bi mi se koljena vratilo u normalu” napisala je ona jednom i rekla kako nikada neće da odustane uprkos tome što boluje od teške bolesti. “Ja nikada neću da odustanem. Ovo je jedna jako teška bolest, ali moram da skinem štikle i najlonke na par dana i da se posvetim sebi.

I upravo iz ovog razloga je i nedavno sa svojim fanovima na Instagramu podijelila video na kojem je dočarala kako izgledaju tretmani oporavka na koje ide poslije njenih nastupa. Potpuni šok je nastao kada su njeni pratioci shvatili jedan detalj, a to je da je iz šoljice za kafu ispijala neku žućkastu tekućinu nalik urinu.

Oglasi – Advertisement