Estrada u panici: Dušica zaražena bila na proslavi, Ražnatovići izvan sebe: Ceca rekla samo jednu REČENICU, HAOS! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Estrada u panici: Dušica zaražena bila na proslavi, Ražnatovići izvan sebe: Ceca rekla samo jednu REČENICU, HAOS!

iako je još uvijek na snazi odredbao socijalnoj distanci, Ražnatovići su se opustili malo kada su slavili rođenje malog Željka. Porodica je organizovala veliku zabavu na kojoj je bio veliki broj zvanica, među kojima se našla i poznata Pinkova voditeljica Dušica Jakovljević. Ona se u tom trenutku osjećala dobro i nije imala nikakve simptome, ali se sutiacija naglo promijenila. Naime, dogodilo se to da se njeno zdravlje dosta pogoršalo, te da je radi toga odlučila da ode u bolnicu, te je na kraju završila na infektivnom odjelu gdje su je testirali na koronu.

Mediji su pokušali da dobiju bilo kakav komentar, ali se Dušice nije oglašavala povodom novonastale situacije, pa stoga nisu mogli dobiti nikakvu potvrdu ili demant iz prve ruke da se radi o zarazi korona virusom. Nakon ove vijesti, čitava se estrada našla u velikom problemu, jer je zaista veliki broj estradnih umjetnika bio na tom istom slavlju,. Među zvanicama su se tako našli i Joksimovići, Aca Lukas, Aleksandra Prijopvić, i još mnogo drugih ličnosti sa scene.

Svi su sada pod velikim pritiskom, a vjerujemo da ih Dušica redovno obavještava o svom zdravstvenom stanju. Kako kažu posljednje informacije, Anastasija je već odradila test na korona virus koji je pokzao da ona nije pozitivna, a i Ceca ide na testiranje kako bi zaštitili svoju porodicu, ali i zdravlje svih drugih ljudi sa kojima dolaze u kontakt. Ceca još uvijek ne spada u rizičnu skupinu ljudi, pa zbog toga vjerovatno i ne osjeća veliku bojazan povodom novonastale situacije.

Oglasi – Advertisement