ESTRADA PRIJE SLAVE I PLASTIČNIH OPERACIJA: Ovako su domaće pjevačice izgledale NA POČETKU KARIJERE, a tek kad vidite CECU, HIT GODINE

0

Mnoge estradne ličnosti podvrgle su se brojnim estetskim zahvatima. I dok su kod nekih to neprimjetne i sitne stvari , kod drugih se razlika prije i nakon urađenih zahvata , ozbiljno primjeti. Da operativni zahvat vilice može napraviti veliku razliku u izgledu , dokaz su ove fotografije u nastavku.

Rada Manojlović- ova mlada pjevačica na početku svoje karijere imala je dosta drugačiju vilicu i raspored zuba , pa je odučila da se podvrgne operativno zahvatu i sredi svoju vilicu.

Svetlana Ceca Ražnatović- jedna je od onih koje u svoju vilicu mijenjale nekoliko puta , što možete vidjeti i u nastavku. U pitanju je vilica iz mladosti , promjena prije Veljkovog rođenja , kao i promjena nastala nekoliko godina unazad.

Jelena Karleuša- je također sredila svoje zube. Folk diva uvijek u svojim intervijima ističe da joj je lijep osmijeh od velike važnosti za njen izgled , tako da je odlučila da promijeni svoje prirodne zube , jer očigledno nisu bili onako kako ih je ona zamislila.