Estrada je ne zanima: Ćerka Halida Muslimovića je prava LEPOTICA, a evo čime se ona bavi – KOMENTARI PLJUŠTE, NEĆETE VEROVATI…(FOTO)

0

Ono što moramo da kažemo jeste kako je pevač halid Muslimović na razne načine skretao pažnju na sebe, pa je tako mišljenje ljudi podeljeno o njemu. Dok ga jedni smatraju dobrim pevačem, drugi ga gledaju kroz neke skandale koji su ga obiležili., Nije on jedini pevač koji za sobom vuče skandale, ali ono čime se može pohvaliti jeste da ima jako uspešnu decu.

Halid je sa Adelisom dobio sina i ćerku, njihova ime a su Edis i lejla. Mnogi znaju da je ćerka Halida Muslimovića prelepa mlada dama koja j kao sa modne piste. Naime, ona nije na estradi nju šta više javni svt ne zanima i ne voli medijsku pažnju, a očemu je jednom prilikom pričao i sam Halid. Ona je jako mlada devojka, koja ima 24 godine, ali pored toga završila je fakultet za ekonomiju u turizmu i htelijerstvu. Nju zanima taj dio života i u tom poslu se pronašla kako smo saznali, a ona svojim izgledom pleni pažnju muškaraca očigledno je po njenom izgledu.