Ekskluzivne fotografije sa vjenčanja Suzane Mančić: Najromantičniji dan u njenom životu, u vjenčanici iz snova

0
56

Suzana Mančić, u bivšoj državi poznata kao Loto djevojka, danas je zasigurno jedna od najpoznatijih lica javne scene, poznata po svojim voditeljskim i pjevačkim sposobnostima.

Ovih dana se Suzana zavjetovala na vječnu vjernost svome dugogodišnjem zaručniku, poznatom grčkom bankaru Simeonu Ocmokosu. Vjenčanje održano na ostrvu Pilin, u tamošnjoj crkvi, a gdje Simeon ima i svoju velelepnu vilu.

Mlada je svo vrijeme ceremonije bila nasmijana, uživajući u pažnji i u društvu svojih kćerki Natalije i Teodore. Suzana je nosila vjenčanicu bez rukava, a njena mašatrija je bila da vjenčanica bude takva da se vuče po podu i da bude u šampanj boji, jer sama Suzana nije neki veliki obožavatelj bijele boje, a šampanj boja nije ni bijela, a nije ni drap.

Inače, Suzana Mančić je rođena 1956. godine u Beogradu, kao mala djevojčica je pohađala časove muzika i plesa što joj je nekako i odredilo daljnji život i karijeru. Regionalnu popularnost je doživjela u  doba bivše države u kojoj je postala popularna kao voditeljka emisije igre na sreću Loto, i od tada je prati nadimak Loto djevojka.

U svojoj karijeri se dosta bavila i voditeljskim poslom, pa je neko vrijeme bila jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji. Ujedno je radila i na svojoj muzičkoj karijeri, pa iza sebe ima i nekoliko snimljenih albuma, sa nekoliko poznatih hitova.

Vrlo često je u centru pažnje bila zbog raznih afera, i zbog svojih izjava, u kojima nije imala dlake na jeziku.

U javnosti su se , svojevremeno pojavila i dva video kućna uratka sa kojima je Suzana, barem na kratko došla na stub srama, ali se to sve brzo zaboravilo.

Slikala se i za Playboy, a njene fotografije su je prikazale u sasvim novom svjetlu, i sa kojima je pokazala da još uvijek može da iznenadi javnost svojom pojavom.