Edita Aradinović došla na snimanje bez gaćica: Cijeli žbun se vidi, da li je moguće

0
5601

Poznato je da će u današnje vrijeme mnogi ljudi, posebno sa pojavom društvenih mreža da učine baš sve kako bi skrenuli pažnju na sebe, pa ništa nije drugačije ni sa onima koji su dio estrade, posebno kada su u pitanju neki pjevači i pjevačice čije karijere malo stagniraju pa moraju na sve načine da postanu zanimljiviji i da se na taj način poveća zainetersovanost za njih. Tako i pjevačica Edita Aradinović, koja je nekada bila i članica Ministarki, veoma često voli da u javnosti pokazuje svoje savršeno tijelo, pa i nke njegove dijelove koji mnogi ne pokazuju.

Tako je nedavno otišla i jedan korak dalje, što je malo ko očekivao pa čak i od nje. Svi koji poznaju Editu smatraju je za jednu od najprirodnijih pjevačica na estradi koja nema problem da pokazuje svoje tjelesne atribute, pa je tako ovih dana snimljena na prepad na snimanju jedne emisije, a tada je na sebi imala samo peškir i ništa više. Ali to njoj nije predstavljalo problem, već je istu tu fotografiju i ona sama podijelila na društvenim mrežama

Edita je bila poprilično opuštena i očito joj nije smetalo što je pred svojim kolegama skoro potpuno naga, pa je u nekoliko navrata i veoma izazovno navlačila peškir na sebe, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa nje i samo su čekali kada će vidjeti i nešto malo više nego inače. Njeni fanovi, posebno oni muški su više nego oduševljeni ovim njenim performansom, ali ni žene nisu ostale ravnodušne, mada je većina njih samo ljubomorna na Editu i na ono što ona ima da pokaže, ali i na hrabrosti da se pred tolikim ljudima pojavi u peškiru i bez donjeg veša.