E, SAD JE STVARNO KRAJ: Nećete verovati šta je Igor uradio Severini! Gori Instagram – Kreacije Portal
Uncategorized

E, SAD JE STVARNO KRAJ: Nećete verovati šta je Igor uradio Severini! Gori Instagram

Ako je suditi po društvenim mrežama, Severina i Igor Kojić prosto više neće da znaju jedno za drugo.


Naime sin Dragana Kojića Kebe proteklog vikenda je sa svoje društvene mreže Instagram otpratio suprugu, ali i ona njega. Međutim to nije sve.
Dakle Igor je obrisao i njihovu zajedničku fotografiju a to je kako se ljube na plaži dok je u pozadini zalazak sunca, a koja je na njegovom profilu stajala i to otkako su zvanično priznali vezu.


Doduše, zajedničke fotografije i snimci i dalje stoje kako na njenom, tako isto i na njegovom profilu, ali su i one od prije nekoliko mjeseci. Ali novih nema.
Već izvjesno vrijeme se priča kako u braku hrvatske pop zvijezde i fudbalskog menadžera ne cvjetaju ruže, ali nijedno od njih se još uvek nije oglasilo po tom pitanju.
Kkako doznajemo pjevačica već mjesec dana živi sama u Zagrebu, dok je Kebin nasljednik ostao u Beogradu sa roditeljima.
Do tog momenta i ona je bila u kući Kojića na Bežanijskoj kosi, ali je sada iz nekog razloga odlučila da se vrati u Hrvatsku.


Tada je i privedena zbog kršenja policijskog časa, a u policiji je izjavila kako se posvađala s mužem, pa je zatim promjenila priču i rekla da je izašla u kupovinu.
Inače, Igor je dosad uvijek objavljivao Instagram priče o pjevačicinim aktivnostima: pa tako njene nastupe, pesme, zajedničke fotografije, ali poslednjih nekoliko dana kači isključivo selfi i slike sa prijateljima.
S druge strane, i Severina pokazuje kako se provodi po Hrvatskoj bez muža, a ako je suditi po tim njenim objavama, ona uživa u životu te uopšte je i ne dotiče to što se priča da joj je brak na staklenim nogama.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kojićima, međutim su njihovi brojevi telefona poznati redakciji ipak bili nedostupni.

Oglasi – Advertisement