Džejla Ramović pokazala svoj ormar, SVI OSTALI U ČUDU: Vidite li jedan detalj koji svima para oči – SRAMOTA, SVIMA PALA U OČIMA!

0

Kada su u pitanju javne ličnosti oni svi imaju svoj ormar koji joj je možda najdragoceniji kutak u celom stanu, a kako vidite u samom naslovu danas pišemo i pričamo o ormaru poznate i jako mlade pevačice koja je odnela pobedu u zadnjoj sezoni Zvezda Granda, Džejle Ramović.

Mlada pevačica je svima u javnosti, a bila je moramo bez lažne skromnosti da kažemo i miljeica kako Grand produkcije tako i članova žirija. Ona se kako znamo preselila u Španiju, a redovno je posećju njeni članovi porodice, pa joj je sada u poseti bila njena sestra šejla. Šejla je na svojim društvenim mrežama objavila ormar od Džejle, i rekla drugim rečima da joj je ona sve to složila i sredila, što je iznenadilo ljude. Svima je za oko to zapalo, smatraju da je sramotno da tako mlada devojka koja se predstavlja uvek sređeno i uredno ima neuredan ormar. Šta vi mislite o tome, da li se slažete sa time?