DŽEJEVA KĆERKA OBJAVILA SMRTOVNICU: Bit će sahranjen po muslimanskim običajima

0

Legenda naše narodne muzike , Džej Ramadovski , je preminuo u nedjelju , 06. Decembra , a sahrana će se održati u petak 11.decembra u Aleji zslužnih građana na Novo groblju u Beogradu. Naime ,nakon saznanja o pjevačevoj smrti , mnogo se polemisalo po kojim običajima će biti sahranjen Džej , a njegov kum Zoran Jagodić Rule , je za medije otkrio sve detalje sahrane.

 

Naime , kako saznajemo , Džej će biti sahranjen po muslimanskim oičajima , te da će na vječni počinak ovaj legendarni pjevač , biti ispraćen sa muzikom , baš kako je on to i želio , a violine će svirati njegovu najtužniju pjesmu.

Njegova kćerka Marija Ramadovski je na svom Instagram profilu objavila posmtnicu svoga oca , te na taj način otkrila da će Džej biti sahranjen po muslimanskim običajima. Naime , Džej je neposredno prije smrti bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa , tako da je umro sam u svom stanu na Dorćolu. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i započela reanimaciju ,međutim pjevač je preminuo uprkos svim naporia ljekara da ga spase.