DVA LAVA NA KAPIJI, FASADA U BOJI NARA- Ovo je kuća u Herceg Novom u kojoj je odrasla Anđela- A evo od čega joj žive roditelji (VIDEO)

0

I dalje je tema broj jedan, kada je šesta sezona rijalitija Zadruga u pitanju, ljubavni trougao koji se stvorio u Zadruzi, a kojeg čine Zvezdan Slavnić, njegova nevjenčana supruga Ana Čurčić, te njegova ljubavnica koja je mnogo mlađa od njega, Anđela Đuričić, koja je učestvovala i u prošloj sezoni, ali je tada glumila pravo nevinašce. Međutim, u ovoj sezoni je pokazala za šta je sve sposobna, te se upustila u vezu sa Zvezdanom, mada je znala da je on u nevjenčanom braku sa Anom 15 godina i sa kojom ima i djecu. Anđela je i izjavila kako je svjesno razvela Zvezdana od žene, jer želi da se uda za njega i da mu rodi djecu, ali je nakon toga doživjela neprijatno iznenađenje, nakon što je Ana došla na imanje u Šimanovcima.

Zvezdnu je to teško palo, pa je počeo da ima izlive bijesa, te je počeo da pravi ispade, te je zbog Ane počeo da se udaljava od Anđele, što je nju navelo da pobjegne iz rijalitija. Anđeline komšije iz Crne Gore kažu da su njeni roditelji van sebe zbog njenog ponašanja u rijalitiju, te da ih je stid da izađu na ulicu. Inače, Anđelina porodica živi u Herceg Novom a na društvenim mrežama se pojavio video u kojem se može vidjeti kako izgleda njena kuća.

To je kuća na dva sprata te je moderna i veoma prostrana, i nalazi se u blizini obale mora. Fasada je u boji nara, te je kuća ograđena je velikom kamenom ogradom i na ulazu se nalaze dva gipsana lava. U prizemlju kuće je nekada bila i prodavnica, a posljednjih godina Anđelini roditelji iznajmljuju sobe turistima te veoma dobro žive od te zarade