DUŠKO TOŠIĆ VEČERAS OBJAVIO TUŽNU PORUKU I SLIKU, došlo je vrijeme da se rastanu: “Tužan sam…

0

Poznati fudbaler Duško Tošić se putem društvenih mreža zahvalio svom dosadašnjem klubu na povjerenju , tokom boravka u Kini , u koju se Duško ljetos vratio , kako bi dovršio obaveze u ovoj sezoni. Iskusni defanzivac sada zvanično više nije igrač Gvangžu R&F-a, i u potrazi je za novom sredinom.

 

-Želim da se zahvalim svom klubu Gvanžu R&F i kineskim navijačima , koji su me podržavali tokom ove dvije godine. Stvarno sam mnogo uživao i Gvanžu će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Tužan sam što napuštam ovu prelijepu zemlju , ali sam istovremeno i sretan jer se radujem budućnosti i novim prilikama.- Napisao je Tošić na svom Instagram profilu.

Odmah nakon njegove objave , oglasili su se brojni navijači turskog Bešiktaša za koji je Tošić igrao od 2015.godine do 2018 , kao i pristalice Crvene Zvezde. Turci su ga dobro upamtili iz perioda dok je beskrompomisni defanzivac branio crno-bijele boje u Istanbulu , dok su ga i navijači beogradskih crveno-bijelih pozvali , te da bi ga voljeli vidjeti u Zvezdi.