DUŠANOVOJ PORODICI JE SMETALO ŠTO ONA NIJE UŠLA NEVINA U BRAK? Rođaka Tanje Savić iznela ŠOK detalje, javno progovorila o SVEMU! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

DUŠANOVOJ PORODICI JE SMETALO ŠTO ONA NIJE UŠLA NEVINA U BRAK? Rođaka Tanje Savić iznela ŠOK detalje, javno progovorila o SVEMU!

Slučaj Tanje Savić, koja je već nekoliko mjeseci mjeseci odvojena od svoje djece koju je njen suprug Dušan, kako kaže sama pjevačica, odeo bez njenog odobrenja u Australiju, dodatno je  zakomplikovao kada joj je uskrećan svaki mogući oblik komunikacije sa njenim sinovima, za šta je ona javno optužila svekra i svekrvu. “Dušanovoj porodici je od samog starta smetalo to što ona nije u brak ušla nevina.

Govorili su mu da je ne ženi, ali on se već tada bio zaljubio. U tom periodu je bila u jeku popularnosti, lijepa, zgodna, poželjna, ma kome se ne bi svidjela. Ta njene bivše momke se pisalo u medijima i svi su to mogli da čitaju, nije mogla da sakrije da je bila sa nekoliko njih.” rekla je Tanjina rodica te je otkrila: “On joj je to sve u svakoj svađi prebacivao jer je bio jako ljubomoran, često joj je pravio i neprijatne scene. Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.

Oglasi – Advertisement