Dugovjčniji glumački bračni par se razveo: Aco Seksan oženio 20 godina mlađu, Vedrana sa starijim muškarcem – možete pogledati kako sada izgledaju

0
1096

Aleksanadar i Vedrana Seksan su mnogo godina važili za jedan bračni par koj ima dosta harmoničan i stabilni bračni odnost, zbog kojeg niko nikada nije mogao očekivati da će se oni definitivno razvesti. Kada su kružile neke priče da su se njih dvoje razišli, onda to niko nije mislio da je ozbiljno.

Tako su se svi nadali da će oni prevazići tu prvu krizu u braku koja je bila velika, ali nakon nekog vremena smo svi shvatili da nema ništa od njihovog pomirenja. Očito su oni odlučili da niti ne pokušaju spasiti svoj brak, radi čega su ovako olako odustali i krenuli svojim putevima.

Na njihovim putevima su se našle i neke nove ljubavi, gdje su se oni potrudili da izgrade nove ozbiljne veze. Tako smo svi saznali da je Aco Seksan oženio 20 godina mlađu Aminu Huseinčehajić. Vedrana je bukvalno radi ljubavi otišla živjeti u drugu državu, a odavno je na svome profilu na društvenim mrežama umjesto starog prezimena stavila svoje djevojačko.

Aco i Vedrana su također roditelji dvoje djece, kćerke Sare i sina Ise, dok su se oni upzonali na Akademiji scenskih umjetnosti u vrijeme kada je Vedrana bila još student. Aleksandar je u BiH jedan od najboljih glumaca, što se može suditi prema fotografijama da on nikada nije bio više sretan i ispunjen. Njegovoj novoj supruzi Amini je Tanja Đurović veoma bliska drugarica.

Tako su Amini i Aci stalno društvo Dario i Tanja Delibašić, a što se stalno može vidjeti po njihovim zajedničkim fotografijama koje objavljuju na društvene mreže. Kako smo saznali, Aco je sa Vedranom ostao u dobrim odnosima, a djeca su ipak došla kod Ace.