DRŽAVA ISPLAĆUJE JOŠ PO 100 EVRA: Za tri nedelje počinje prijava! Evo ko treba da se prijavi i kada LEŽU PARE!

0

Da vlada Srbije radi dobro svoj posao, dokaz je to što su već izdali rešenje o dodeli pomoći države za majke od 20.000 evra za kupovinu prve nekretnine, a također donesena je i odluka da se mladima udeli jednokratna pomoć od 100 evra.

Početkom februara ove godine je isplaćena naknada od 100 evra, a u junu ove godine bi trebalo da legne još toliko državne pomoći. Pravo na ovu jednokratnu pomoć imaju svi mladi od 16 do 29 godina, kao i oni koji do kraja maja napune 16 godina ili koji do tada steknu državljanstvo Srbije.

Prijava za ostale biće između 16. i 31. maja. Prijava se vrši elektronski, preko portala Uprave za trezor, a ceo proces je jednostavan. “U prijavi će biti potrebno navesti broj lične karte, JMBG i izbor računa u banci u kojoj želite da primite 100 evra. Ukoliko to lice nema račun u banci, bira samo naziv banke, a mi ćemo u njegovo ime otvoriti račun u toj banci, i on će sa svojim ličnim dokumentom biti u mogućnosti da taj novac podigne -istakao je ministar finansija Siniša Mali.