DROGIRALI GA NA NJEGOV 18. ROĐENDAN: Almedin preminuo odmah! Sve se zataškava jer su mu drugovi sinovi policajaca?

0

Smrt mladića Almedina Dugalića iz Tešnja, potresao je ceo region. Naime, mladić je umro na svojoj proslavi 18. rođendana, jer se sumnja da su ga predozirali. “Navodno su mu prijatelji u piće stavljali neke supstance. Međutim, verovatno su preterali zbog čega mu je pozlilo. Uvek je bio povučen, pa su valjda hteli da vide kako će na to reagovati “- rekla je rodbina preminulog mladića.

 

“Almedin Dugalić je u 4 sata dovezen u Hitnu pomoć i proslijeđen u Opštu bolnicu Tešanj. Nakon bezuspešnih pokušaja reanimacije, u 6.40 sati konstatovan je mrtav”-izjavio je Elvedin Fišek, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona. Bosanskohercegovačka javnost s nestrpljenjem iščekuje rezultate istrage, da li je mladić zaista bio drogiran, te li da su u sve to upleteni njegovi prijatelji za koje se navodi da su sinovi dvojice policajaca.

“Četvorica prijatelja su uhapšena, dvojica su sinovi policajaca, pa se sve zataškava. Almedin je bio mrtav pre nego što je odveden u bolnicu. Dvojica prijatelja su pobegla iz kuće kada su čuli da je preminuo”-priča anonimni izvor za medije.