DRASTIČNA TRANSFORMACIJA! Nakon operacije želuca drugi čovjek: Darko Lazić SMRŠAO PREKO 60 KILOGRAMA

0

Pjevač Darko Lazić je promijenio lični opis i pobjeđuje u borbi protiv viška kilograma. Folker je snimljen u jednom kafiću sa svojom vjerenicom marinom Gagić, koja mu je na čitavom ovom putovanju bila najveća podrška u njegovoj borbi za zdravlje, a ako je suditi prema prizoru koji smo vidjeli, Darko izgleda pa skoro neprepoznatljivo. Ekipa emisije “Paparaco lov” uslikala je Darka u društvu svoje zaručnice onda kada je krenuo u teretanu, gdje svakodnevno vrijedno vježba u treningom dodatno topi sve one masne naslage koje ja nagomilavao tokom godina, a prema navodima, on je izgubio više od 60 kilograma.

Iz priloženog se može vidjeti da je dosta oslabio i da se konačno posvetio zdravim životnim navikama, a nakon saobračćajne nesreće je donio nekoliko drastičnih odluka koje su mu promijenile život iz korjena. Zahvaljujući nedavnoj medicinskoj intervenciji u kojoj je smanjio želudac, ubrzao je proces gubitka kilaže, jer mu je višak kilograma godinama pravio velike probleme, pa je stoga riješio i zdravstvene komplikacije, naročito nakon nesreće, u kojoj je zadobio ozbiljne povrede koje su ostavile velikog traga. “Kilogrami su mi uvijek predstavljali veliki problem, te sam pokušao svakakve načine ne bi li ih skinuo.

Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je bilo ograničeno zbog problema sa kilogramima, koji su pravili veliki pritisak na moje oslabljene kukove. Osim toga, ni krvna slika mi nije bila baš najurednija, što mi je prijetilo da se dogode neki veći problemi. Sve to na stranu, nisam mogao ni normalno da se krećem jer sam stalno imao bolove.” Ostatak teksta pročitajte ovdje.