DRAMA SRPSKOG PARA U GRČKOM LETOVALIŠTU: Na plaži im nestao sin (4), krenula opšta potraga za dečakom, a onda usledio ŠOK

0

Među velikim gužvama uvijek se ogu desiti loše stvari, a to najbolje znaju roditelji sa manjom djecom. Zbog toga što je četverogodišnji dječak iz Srbije izgubio  roditelje iz vida kada se u poznatom grčkom ljetovalištu Halkidikiju odvijala prava drama. Agonija je trajala više od sat vremena, a prestali su zahvaljujući dječakovom izvrsnom pamćenju. Neimenovani bračni par iz Srbije jučer je tijekom dana imao pravu noćnu moru kada su na plaži ispred hotela u kojem su bili smješteni u Haniotiju primijetili da im je nestao četverogodišnji sin.

 

 

Kako piše grčki portal “An1njuz”, roditelji su odmah obavijestili policiju i započeli opsežnu potragu za djetetom širom Haniotija. Srećom, muke srpskih roditelja završile su sat vremena nakon što se mališan sam pojavio u hotelu. Odnosno, kako pišu grčki mediji, dijete se sjeća samo puta do hotela u kojem je odsjelo s roditeljima, gdje se vratilo nakon lutanja, uz veliku radost i olakšanje za roditelje i sve koji su sudjelovali u potrazi.