Draginja živi sama u jednom selu, niko je nije posetio 20 godina: Jedne noći čula hrkanje, kada je NJEGA ugledala, sledila se živa! (FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka, vrlo dirljiva priča koja će vas sigurno sve rastužiti. Odnosno kad ostariš, to je stara urbana legenda, nitko te ne zove, nitko te ne pamti, ljudi se kriju od tebe i onda si puno tužniji.

 

Danas vam donosimo jedan vrlo loš i tužan slučaj u Srbiji, najbolji primjer naše današnje priče. Ako se tome doda da u ruralnim područjima Srbije i Crne Gore živi puno napuštenih staraca koji mjesecima nisu vidjeli niti jednu živu osobu, tuga je još veća. Danas vam donosimo priču iz sela Berići, Draginja koja danas ima 78 godina, proživjela je vrlo neugodno iskustvo koje se nikome nije dogodilo, možda samo jednom u životu.

Odnosno, jednog dana joj je došlo nekoliko novinara u posjet, bila je toliko sretna da se u tom trenutku nije mogla prestati smijati. Ispričala im je da ju je jednog dana probudilo šuštanje ispod prozora, a kada je upalila svetlo, videla je medveda. U roku od par dana ugradila je i metalne šipke na prozore od silnoga straha.