DRAGI LUKASE ŠTA TI JE TO TREBALO: OVO JE TIGAR KOME LUKAS DUGUJE GOMILU PARA! KUPA SE U EURIMA: Starlete Mu Padaju Pod Noge, Svuda Oko Njega JAHTE I RASKOŠ!

0

Cijela javnost je bila iznenađena kada se saznalo da su na vrata popularnog pjevača Ace Lukasa pokucali izvršitelji , koji su došli da izvrše sudsku presudu oduzimanja imovine , zbog dugova koje pjevač ima prema Dejanu Popoviću Tigru.

 

Dejan Popović Tigar , je srpskoj javnosti poznat kao kontravezni biznismen , koji ima veze sa mnogim estradnim umjetnicima , starletama i rijaliti takmičarima , i koji se voli po društvenim mrežama hvaliti sa luksuzom u kojem uživa.

Aca Lukas , poznatom Tigru duguje 80 hiljada eura , te su mu zbog dugovanja izvršitelji pokucali na vrata. Povodom toga je Lukas za medije priznao da je uzimao novac od zelenaša Tigra , ali da je taj novac i vratio , a s obzirom da su bili drugari , Lukas nije od njega tražio priznanicu za vraćeni dug , pa su na kraju završili na sudu.Viši sud u Beogradu je donio odluku , da pjevač plati dug u iznosu od 80.hiljada eura ,u dinarskoj protuvrijednosti, i da plati sudske troškove u iznosu od 300.000 dinara.