Dragana Mirković se posljednjih mjeseci suočava s izazovnom fazom u životu koja je posljedica razvoda nakon 24-godišnjeg braka. Međutim, otkrila je utjehu i zadovoljstvo iu svojoj djeci i u svom poslu, što dovodi do sve većeg osjećaja sreće svakim danom.

Za Draganu Mirković i njenu porodicu danas je dan posebnog veselja jer slave rođendan njezine kćeri. Razvod Dragane Mirković duboko je utjecao na njezinu kćerku, proživjevši velike nedaće. Izvještaji govore da su se djeca proslavljene folk pjevačice jako mučila s razvodom roditelja, do te mjere da su se čak udaljila od oca u korist majke. Nadalje, nedavno uklanjanje Tonijeva sina Marka s Instagrama samo je pojačalo nagađanja da su pjevačevi i biznismenovi nasljednici kivni na svog oca zbog negativnog publiciteta koji je dobio u posljednja dva mjeseca.

Kada su je nedavno pitali o svojoj djeci, Dragana je izrazila zahvalnost na njihovoj stalnoj prisutnosti i nepokolebljivoj ljubavi. Iako više nisu djeca, ona ih i dalje s ljubavlju naziva takvima. Ona ih opisuje kao izvanredne odrasle osobe koje posjeduju inteligenciju, normalnost i snažan osjećaj privrženosti. Dragana je jako ponosna na svoju djecu i smatra da je njihovo divljenje njoj najveći uspjeh.

Da djeca nisu odbacila Tonija, a pogotovo ne Manuela, svjedoči i Tonijeva rođendanska čestitka svojoj mezimici koju je kći Manuela podijelila sa svojim Instagram pratiteljima.

  • “Tatina najveća ljubav” – napisao je Toni u javnoj slavljenici posvećenoj njegovoj kćeri – “u ovoj radosnoj prigodi tvoje godišnjice rođenja, draga moja princezo.

    Unatoč tome što je mažena i pažena kao prava tatina kći, Manuela je uspjela ostati skromna i prizemljena, čak i usprkos velikom bogatstvu.

    Prema Draganinim riječima, Manuela je daleko od materijalizma ili opsjednutosti brendom. Naime, Dragana joj je jednom ponudila jednu svoju haljinu, koja je slučajno bila ekskluzivnija i brendiranija, no Manuela ju je pristojno odbila, izrazivši zabrinutost da će joj biti neugodno ako je prijatelji vide da je nosi. Ova anegdota savršeno opisuje Manuelinu osobnost i odnos prema materijalnim dobrima.

Preporučujemo