Dragana Mirković živi u dvorcu od 50 miliona evra, UŽIVA U SVILI I KADIFI – A ćerku Manuelu tera da ide u školi i da RADI ZA DŽEPARAC! Evo šta rade deca pevačice (FOTO)

0

Danas kada spomenemo pevačicu Draganu Mirković svi znamo da je ona žena koja ima jako puno novca, i koja je već duži niz godina na estradi, a njen suprug ima jednako puno novca, pa tu tako sebi priuštili luksuzni dvorac. Taj se dvoriac procenjuje kao što smo već naveli u samom naslovu na oko 50 miliona evra. Samo zamislite da ona ima toliko novca a da je izjavila da njena ćerka Manuela radi za svoj džeparac na recepciji posle srednje škole.

Također, ona je rekla kako njena deca ne vole nikako medije i medijsku pažnju, kako su uvek bežali od toga i kako se ona trudi kao majka da ih zaštiti. Dragana je rekla kako su ona i Toni birali da budu javni i da se o njima piše, ali deca to nisu izabrala, samo su se rodila u takvoj porodici, pa ih štiti. Sasvim su u pitanju obična deca, rade, žive i koja idu u školu, jako dobro se slažu sa svojim vršnjacima i ne stiču se ni po čemu. Sin je završio fakultet, kako smo imali prilike da već ispratimo.