DRAGANA MIRKOVIĆ POKAZALA DVORIŠTE SVOG LUKSUZNOG DVORCA: Prizor kao iz bajke, cijela estrada joj zavidi (FOTO)

0

Folk pjevačica Dragana Mirković jedna je od rijetkih poznatih ličnosti koje svoj privatni život uspijevaju držati dalje od očiju javnosti. Ni njen suprug Toni Bjelić ni djeca Marko i Manuela , ne vole da se eksponiraju u javnosti. Dragana je jedna od rijetkih pjevačica koja ima dugovječan brak , koji traje sada već preko 25 godina.

Poznato je da Dragana i njen suprug Toni , u Beču imaju svoje pravo carstvo , odnosno dvorac , u kojem žive već 20 godina , i u njemu imaju još najmanje 10 članova posluge , koji brinu o svim njihovim potrebama , te održavaju cijeli dvorac.

Dvorac ima preko hiljadu kvadratnih metara , a služavke su Dragani na raspolaganju skoro pa 24h dnevno.  Njihov raskošni dom privlači veliku pažnju , s obzirom da izgleda kao pravi dvorac kako spolja tako i unutra. Nedavno je Dragana na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog dvorišta , gdje je pokazala da je pao prvi snijeg. Ono što se može vidjeti na fotografiji je to da je i dvorište veliko i luksuzno kao i dvorac.