Dragana Mirković odlazi kod plastičara, vreme je za botoks i ulepšavanje: PGLASILA SE I OTKRILA PLANOVE – DA LI JOJ JE OVO POTREBNO…

0

Svi jako dobro znamo da su skoro pa sve pevačice na svom licu uradile sve ono što im nije odgovaralo, kao i na ostatku svog tela. Također, moramo da kažemo da se kako to komentariše javnost ne prste jedne rke mogu da nabroje one koje neguju i dalje svoju prirodnu lepotu, i koje na sebi nisu uradile nikakve korekcije, među njima je i Dragana Mirković, koja ne želi to da promeni.

Naime, ona je bila gost u jednoj emisiji i rekla je da nije želela da nikada se zateže i uteže, plašila se da to neće promeniti njen izgled, njene crte lica, jer kako sama kaže, videla je brojne kolegice koje su se promenile. Također, istakla je da je došlo vreme da se zategne i poseti plastičara, ali ništa u velikim količinama. Ona će to uraditi u granicama moranja, kako je kroz smeh rekla, ali zna da će jednog dana biti simpatična baka. Posao joj to nalaže, što je sasvim normalno, a istakla je da ne poznae osobu koja na sebi ne bi promenila nešto, neku sitnicu pa tako i ona sama.