Dragana Mirković Ne Može Da Dođe Sebi: Pogledajte Šta Joj Je Muž Uradio: Nikad Je Nismo Ovakvu Vidjeli! (Foto) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Dragana Mirković Ne Može Da Dođe Sebi: Pogledajte Šta Joj Je Muž Uradio: Nikad Je Nismo Ovakvu Vidjeli! (Foto)

Pjevačica Dragana Mirković jedna je od onih koja ne voli mnogo pričati o svom privatnom životu i ne voli javnosti otkrivati ​​detalje iz života svoje porodice, međutim, tu i tamo, najviše voli nešto da kaže o svom suprugu Toniju Bijeliću o iznenađenjima koja joj je priredio. Iako Dragana ima sve u životu, novac, slavu, porodicu, karijeru, ona ipak priznaje da je najviše zadovoljna sa sitnicama koje se događaju iz čiste ljubavi i poštovanja.
Ovaj put, njen Toni ju je oduševio svojim putovanjem u Irsku, a Dragana je u vezi s tim rekla ovo:

“Ovaj put moj muž je odlučio da me usreći i odvede na mjesto gdje prije nisam bila, a to je Irska. Jer, stvarno bih voljela vidjeti tu zemlju dok je vrijeme još uvijek lijepo. Imaju prekrasnu prirodu i svi kažu da je Dablin predivan grad. ” Poznato je da je Dragana prvi hit kao djevojčica imala sa samo 15 godina, a ona je bila i ostaje pjevačica koja je postala zvijezda bivše Jugoslavije kao najmlađa. Dragana je u dosadašnjoj karijeri snimila dvadesetak albuma i prodala milionske ploče, a 1993. godine proglašena je pjevačicom decenije, dok ju je tadašnja dijaspora proglasila najboljom pjevačicom u Jugoslaviji.

Krajem devedesetih upoznala je Tonija, kad ju je nakon jednog nastupa odvezao do aerodroma i tada joj je dao skupu narukvicu i dao joj svoju vizit kartu. Kad je vidjela poklon, odmah ga je pozvala da mu ga vrati, ali je Tony rekao da taj poklon mora da primi i još je uspio nagovoriti da izađe s njim. I tako je sve počelo i završilo je brakom koji traje i danas dan i u kojem su njih dvoje imaju sina i kćerku.

Oglasi – Advertisement