DRAGANA MIRKOVIĆ KRIJE KĆERKU, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKVA JE LJEPOTICA: Procurila slika, ne liči na nju

0

Pjevačica Dragana Mirković je jedna od najpoznatijih folk pjevačica s ovih prostora , a poznata je i po tome što nikada nije imala skandale ili afere oko karijere , te po tome što gotovo nikada nije igrala golotinju na svojim nastupima, niti je htjela da na ovaj način privuče pažnju na sebe.

Djeca Dragane Mirković , sin Marko , i kćerka Manuela , nikada nisu voljeli da se eksponiraju u javnosti , odnosno nisu pokazivali nikakvu želju da budu dio show biznisa , a potvrda toga je da je Draganina kćerka imala jednu jako dobru poslovnu ponudu , koju je odbila.

Naime , na jednoj ekskluzivnoj zabavi u Monte Carlu se našla Dragana , a imali su pristup i članovi jednog prestižnog zatvorenog društva , a među njima se našao Filip Plejn , popularni dizajner. Kada je ugledao Manuelu , oduševio se njenim izgledom , a ona je mnogo zgodna , lijepa djevojka , koja je visoka 182 centimetar. Odmah ju je pitao da li je zainteresovana da bude manekenka , a Manuela je sramežljivo odgovorila , da o tome nije razmišljala.