Draga djevojko, šta to uradi sa sebe: Potrošila 150.000 dolara na plastične operacije, a sada izgleda neoprostivo

0
54

Ova djevojka jew inače introvertna plesačica koja se zove Marija Magdalena i koja dolazi iz Toronta. Ona je isto tako i veoma mlada osoba jer ima samo 24 godine, ali je već potrošila 150.000 dolara kako bi napravila nekoliko korekcija na svome tijelu, dok joj nije plan da ovdje stane.

Tako je to kada krenete sa korekcijama, ili nečim sličnim, teško je prestati odjednom. Mislite da ćete napraviti samo jednu stvar na sebi, ali to se ipak malo promijeni i vi se ne možete zaustaviti. Primjer su nam mnoge zvijezde sa estrade koje stalno gledamo kako vrše estetske zahvate na sebi i rijetko koja osoba koja ima novca je danas prirodna.

Nekako se ta prirodna ljepota totalno izgubila, a ova djevojka je krenula prvo sa povećanjem poprsja, pa je nakon toga odlučila povećati usne. Sve od toga nije stala, a govori da je ona sada napokon sretna dejvojka i da je zadovoljna zbog toga kako izgleda, ali opet postoje ljudi koji misle drugačije.

Svi joj pokušavaju skrenuti pažnju kako to ona sada izgleda i kako je ranije bila mnogo lijepa djevojka. Dosta komentara stalno dobija, a često se mogu vidjeti oni koji je nazivaju svakakvim pogrdnim imenima, te ipak ima i onih koji joj pružaju podršku i govore da treba nastaviti sa operacijama. Moramo priznati da kako god da je izgledala prije, barem je bila prirodna i ljepša nego što je to sada. Postoje muškarci koji ovo smatraju privlačnim, ali ipak ako želite normalnog muškarca na svojoj strani, onda on nikada neće tražiti ovakvu djevojku.