Dr Kisić šokirala čitavu naciju:UVODI SE KARANTIN OD 14 DANA?! DOSTA VIŠE OVAKVOG NEPOSLUHA, Ovo niko nije očekivao – Užas (FOTO)

0

Dr. Darija Kisić Tepavčević postala je jedna od najpoznatijih osoba u kriznom stožeru jer se svaki dan oglašavala s novim informacijama koje su vezane za bolesnike sa korona virusom. Naime, zajedno s dr. Konom vrlo je često izvještavala o broju zaraženih, kao i o novim mjerama koje Krizni štab uvodi u skladu s odlukama Vlade Srbije, te i samog predsjednika Vučića, koji je jedan od članova Kriznog štaba. Naime, u Srbiji je najava policijskog sata danima glavna tema, uglavnom u lošem smislu, odnosno moglo bi se reći da je policijski sat zapravo povod ili, tačnije, kap koja je prelila čašu za organizovanje prosvjeda protiv vladajuće stranke.

Većina građana tvrdi da su protesti nastali jer su ljudi uglavnom nezadovoljni radom vladajućih političara, ali i kriznim stožerom. Najviše se zamjera stvaranje “prividnog stanja” oporavka prije izbora i ponovno uvođenje restriktivnih mjera odmah nakon toga. Sam predsjednik rekao je da to nije istina i da nema straha od širenja zaraze tijekom izbora, ali je također rekao da bi ti prosvjedi mogli donijeti puno problema u cijeloj zemlji. Naime, sama dr. Kisić rekla je da u Beogradu situacija ne ide dobro, a pogotovo ne nakon ovih prosvjeda, jer bolesni u Beogradu već čine preko 80% zaraženih u cijeloj državi.

Upravo zbog takve situacije, rekla je da je kriznom stožeru odlučila predložiti 14-dnevnu karantenu. Za sada bi se ta odluka odnosila samo na Beograd, jer je tamo najveći broj zaraženih. Vidjet ćemo što će se dogoditi kad bude izabran predsjednik.