Doživio je toliki šok da je pao u nesvijest: Pozvao je prostitutku u svoju hotelsku sobu, a na vratima se pojavila ona

0
93

Često smo svjedoci, a ponekada samo čujemo za neke priče u koje teško povjerujemo, jer su na prvo slušanje i prepričavanje prosto nemoguće, a onda sa nekim vremenskim razmakom shvatimo da je sve to itekako moguće i da se takve stvari mogu desiti baš svakome, zavisno da li ste dovoljno sretni ili nesretni u određenom momentu života.

Ova priča koja se pojavila i na internetu pokazuje koliko je malo potrebno da se čovjeku promijeni ćitav život i to na gore.

Titus Nkube iz Zimbabvea je iz samo njemu poznatih razloga došao u situaciju da angažuje prostitutku, da bi sa njom proveo noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim, kada se prostitutka pojavila na vratima uslijedio je pravi šok za Titusa. Kada je ovaj nesretni čovjek otvorio vrata svoje hotelske sobe ispred njih je bila njegova kćerka

Ovaj muškarac, koji je inače otac troje djece je pao u nesvijest od šoka, a njegova 20- godišnja kćerka je od sramote i u suzama pobjegla iz hotela.

Titus je kasnije priznao da je zbog problema u braku odlučio se na ovaj potez i angažman prostitutke, ali nije ni mogao slutiti kakve će mu sve to nevolje i probleme donijeti.

Ovaj slučaj je dospio i u lokalne medije, pa je Titus i za njih dao izjavu, a rekao je.

“Žao mi je što sam to učinio. Razgovarao sam sa suprugom i ćerkom. Izvinuo sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želio da ponovo imam svoju porodicu. Moja kćerka je prestala da radi ono što je radila i vraća se u školu sljedeće godine. Moji bračni problemi nisu gotovi, ali sada imamo savjetnika koji nam pomaže da prođemo kroz najteži period našeg života’.

Njegova supruga je na samome početku, poslije saznanja o njegovom pokušaju bila veoma ljuta, ali poslije je ipak odlučila da Titusu da drugu šansu.