DOŠLA NA VLASTITU SAHRANU: Muž se skamenio kad je ugledao, hteo da je se REŠI, a ona mu vratila OVAKO (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

DOŠLA NA VLASTITU SAHRANU: Muž se skamenio kad je ugledao, hteo da je se REŠI, a ona mu vratila OVAKO (FOTO)

Ovakve stavri kao što piše u naslovu uglavnom možete vidjeti u filmovima ali se dešavaju i u stvarnom životu. Bizarnih situacija kada su sahrane i groblje u pitanju, bar u našem regionu ima koliko hoćete a o nekima smo i pisali do sada.

Neki od najinteresantnijih slučajeva je bio kada je doktor napravio kardinalnu pogrešku i kod jednog pacijenta proglasio smrt iako je ona bila samo trenutna, klinička i jadnik se probudio u mrtvačnici. Nedavno se na jednoj sahrani u Srbiji desilo da je eksplodirao mrtvački sanduk i bilo je i povrijeđenih. Ona koja je ubjedljivo najbizarnija od svih je kada su sahranili čovjeka sa njegovom harmonikom, a kada su istu noć lopovi došli da ukradu harmoniku i otvorili grob i sanduk, pokojnik koji je bio i te kako živ je počeo da svira.

Imali smo svakakvih slučajeva za rubriku vjerovali ili ne ali po prvi put se koliko je nama poznato desilo da neko dođe na vlastitu sahranu. Sve se dešavalo u Nigeriji kada je jedan muškarac želio da se riješi sopstvene žene pa je naručio njeno ubistvo. Našao je profesionalca kojem je platio za njeno smaknuće i kada mu je ovaj javio da je posao završen, čovjek je organizovao sahranu na kojoj je glumio ucveljenog i neutješnog udovca.

Žena, Noela Rukandu koja se trebala nalaziti u sanduku je cijelu tu šaradu svog supruga posmatrala iz auta koji je parkirala u blizini. Kada su ljudi krenuli da odlaze ona je izašla iz auta i stala ispred svog muža koji se skamenio od staha. Ispostavilo se da se njoj javio profesionalac kojeg je njen muž angažovao i koji joj je rekao šta je tražio od njega i pristao da taj zadatak ne obavi ako mu ona plati više, što je Noela i uradila. Njih dvoje su smislili priču da je on kao navodno ubio i bacio u rijeku i njeno tijelo nije pronađeno pa su sahranili prazan sanduk. Muž je osuđen na 10 godina zatvora zbog zavjere za ubistvo.

Oglasi – Advertisement
Popularno