DOŠAO SAM DA TI UZMEM ŽENU, KOLIKO TRAŽIŠ ZA NJU? – Ovako je počela NAJFATALNIJA LJUBAV 20. veka! (FOTO)

0

Romansa operske dive Marije Kalas i grčkog bogataša Aristotela Onazisa, je jedna od najvećih ljubavi svih vremena o kojoj se i danas priča. Oni su imali blistave trenutke kao i burne svađe kao i svaki drugi par.

Sve je započelo an jednoj jahti gdje se skupila tadašnja svjetska elita koja je krenula na trosedmično krstarenje Mediteranom. Marija je tada bila u braku sa menadžerom Đovanijem Batistom Meneginijem koji je od nje bio stariji 30 godina dok je Onazis bio oženjen Atinom Livanos koja je bila bogata nasljednica u Grčkoj.

Onazis je bio opčinjen Marijinim šarmom i to je otvoreno pokazivao iako je tu bio njen muž. Prelomni trenutak za oboje je bio kada su se tokom putovanja zaustavili u podnožju planine Atos i sreli sa patrijarhom Atinagorom koji ih je nazvao najvećom pjevačicom i najvećim mornarem u savremenom svijetu. Kada je ona rekla da voli ruže, on je cijelu plesnu dvoranu okitio sa njima.

Kada se to krstarenje završilo, Marija je zatražila razvod braka od supruga a on je Onazisa upotužio za to. Onazis ga je upitao koliko želi da mu da za njegovu ženu, 5 i 10 miliona, te se jedno veče pojavio ispred njihove kuće i rekao mu kako ej došao da vodi njegovu  ženu.