Došao kući sa NAPUŠTENOM BEBOM – u tom trenutku je njegova shvatila PRAVU ISTINU koja je bila strašna!

0
87

Ovaj pastor koji se zove Roni je vozio svoje auto kroz Floridu. Tada je jedan dan primjetio kako se nešto sumnjivo nalazi blizu zgrade. Prišao je malo bliže kako bi pogledao šta je to.

Onda je ugledao kako su to bila dva dječaka koja su bili sasvim sami u tom trenutku. On se okretao kako bi vidjeo da li ima neko blizu njega. Ta dva dječaka su imali na sebi samo pelene i sjedili su na smeću.

Roni i njegova žena su već od prije znali ova dva dječaka. To su bila braća, a njihova porodica nije imala neku kuću te su dolazili u Ronijevu crkvu kako bi pojeli neke hrane iz kuhinje.

Njegova žena, Kristal se sjeća kako je nekada viđala njihovu porodicu. Kako su se njima približavali, njihova srca su se slamala, a samo su razmišljali o tome kako će toj djeci biti dok se oni spremaju da idu u svoj topli i lijepi dom dok oni sjede tu sami na smeću.

Roni i njegova žena su znali kako moraju nešto uraditi povodom toga, tako su ih poveli sa sobom te ubijedili roditelje od tih dječaka da se brinu o njima. Pored toga što su imali već troje djece, uzeli su sebi još ovo dvoje.

Policija je uskoro došla na njihova vrata i onda su im postavljali razna pitanja. Policija je njima rekla kako nemaju uslova za život. Roditelji od tih dječaka su zamolili Ronija i njegovu ženu da ih uzmu sebi kako bi se brinuli o njima.

Oni su usvojili te dječaka i oni su sada legalni dio njihove porodice. Sve je završeno oko papira i sada su oni jedna sasvim sretna porodica koja se brine međusobno.