Đorđu Davidu ponovo urađen rendgen pluća: Ovo su novi detalji o njegovom stanju, a pjevač želi samo jednu stvar (FOTO)

0
2627

Već je svima poznato da je popularni pjevač i član žirija Zvezda Granda pozitivan na korona virus, a i on sam je to objavio preko društvenih mreža, te je već u nekoliko navrata objasnio i kako misli da mu se sve to desilo, a prije svega smatra da je za to on kriv jer situaciju sa epidemijom nije shvatio ozbiljno, i mislio je da se njemu ne može ništa desiti. On je u svojim objavama otkrio i da najviše ima problema sa kašljem zbog kojeg često ne može da dođe do daha.

Ipak, bliski prijatelj pjevača je ljudima iz medija otkrio da se sada pjevač osjeća odlično, te da vrijeme u bolnici sada najviše provodi tako što se odmara. Izvor je otkrio da se David za sada drži odlično, te da sada poštuje sve ono što mu ljekari preporučuju i da se najviše odmara. Prijatelj je otkrio da je Davidu urađen još jedan snimak pluća, i konstantovano je da je upala pluća i dalje prisutna, ali da  sjenka na plućima drastično smanjila, a i sam pjevač se navodno osjeća mnogo bolje, a malo mu je i lakše kada je i sam snimak pokazao da liječenje ide na bolje

Ljudi iz medija su pokušali i da kontaktiraju samoga pjevača koji im se javio i koji im je potvrdio da je sve to tačno, da su to dobre vijesti za njega, ali da sada samo želi mir, i da se odmara i skuplja snagu, da bi što prije ozdravio, što mu svakako svi i želimo.