Đorđe David prvi puta progovorio za medije kako je saznao da je zaražen: Prvi puta sam u bolnici, jedva dolazim do daha, kašalj je stravičan, a ovo molim sve druge (FOTO)

0

Popularni pjevač i već dvije sezone stalni član žirija Đorđe David je danas obavijestio javnost preko društvenih mreža da su rezultati njegovog testiranja na korona virus se pokazali pozitivnim, te da je sada sigurno da je zaražen sa korona virusom, a na sve to je David putem Instagrama napisao i ovo: “Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram. Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi, čuvajte se. Molim vas!”

 

David je još prije tri dana primljen u bolnicu pod sumnjom da ima upalu pluća, ali je morao da uradi i testiranje na korona virus, a danas su stigli rezultati i pokazali su da se ipak radi o korona virusu. Roker se javio i uživo za Prvu televiziju, te je i za njih izjavio da ima i upalu pluće, te da ga najviše muči stravični kašalj kojeg ima zbog kojeg mu je često  teško doći do daha.

Naveo je da temperatura još nije zabrinjavajuća i da je ona tu i tamo, ali da se u njegovom slučaju definitivno radi o manjku neozbiljnosti. Kazao je i da sada stalno vrti film, i shvatio je da su se njemu zaista rijetko kada dešavale bolesti, te da mu je ovo prvi puta da je u bolnici u njegovom životu. Napomenuo je i da je on neko ko vodi zdrav život i koji ima zaista jaku konstituciju, i da je ipak dobio zarazu, pa je zbog toga upozorio sve druge ljude  da trebaju da budu svjesni da ova zaraza može zaista da se desi svakome i da sve ovo moraju da shvate veoma ozbiljno i da se strogo pridržavaju mjera koje su uvedene, jer očito je da one nisu uvedene bez veze