Doktorici Kisić Tepavčević puk’o film : “Vi nas smatrate glupim i nesposobnim, a da nije bilo NAS i uvedenih mjera do sada bi UMRLO 100.000 ljudi. Sramite se”

0

Svijet nikada nije vidio nešto ovakvo, katastrofu sve do sad neviđenih razmjera s kojima nijedan rat nije jednak, naravno mnoge zemlje odnosno većina njih se trudi da suzbije širenje na što bezbolnije načine.

Stručnjaci i političari traže da se mjere poštuju kako bismo mogli doživjeti uskoro kraj ovom stanju. Darija Kisić Tepačević kja obnaša inače funciju zamjenika direktora instituta za javno zdravtsvto “Dr Milan Jovanović Batut” jedan je od članova Kriznog štaba u Srbiji. Nedavno je najavila da očekuje da će se ovaj vrisu smirit na ljeto ali da će novi val nas pogoditi na jesen. Radi tih stvarisvi trbamo ostati u priprvnosti, ali na zadnjoj konferenciji ona je izgubila živce jer veći broj ne samo da ne sluša uvedene mjere nego ismijava i vrijeđa one ljude koji su glavni u brobi protiv korone.

“Svi nas smatrate glupim i nesposobnima, vređate nas a ada nije bilo ovih mjera koje dmo donijeli do sada bi u Srbiji umrlo najmanje 100.000 ljudi a bilo bi trostruko više zaraženih. Nezahvalni ste. Osobno mi je drago što većina nih koji se ne pridržavaju mjera nije zaražena što e dobro ali sa ovom neozbiljnošću se mora prestati” rekla je Darija.